Thursday, June 25, 2020

4 Teker Bagimsiz Air Suspansiyon Fiyatlari Tofas

4 Teker Bagimsiz Air Suspansiyon Fiyatlari Tofas. Tanımı: Önde ve arkada bağımsız süspansiyon sistemi, önde McPherson bağlantılar, helezon yaylar, gazlı amortisörler Rijit arka aks ve dört tekerlekteki bağımsız süspansiyon sistemiyle yol tutuş kabiliyeti de etkileyiciydi. Her teker bağımsız olarak çalışan suspansiyon sistemi uygulamaktayiz Bu araç Isuzu pazarda kullanılmak için özel bir araç.

Air RAM Ramazan Güngör farkıyla 👍. Air RAM Ramazan Güngör farkıyla 👍. Tofaşa air süspansiyon olur mu ? olursa nasıl olur izle. #TOFAŞK #AİR Air Form Süspansiyon Videoyu Beğenmeyi Kalana.

Selamün Aleyküm Herkese Öncelikle Bizi Takip ettiğiniz için vede Yıl önce.

Tofaşa air süspansiyon olur mu ? olursa nasıl olur izle. #TOFAŞK #AİR Air Form Süspansiyon Videoyu Beğenmeyi Kalana.

Tofaşa air süspansiyon olur mu ? olursa nasıl olur izle. #TOFAŞK #AİR Air Form Süspansiyon Videoyu Beğenmeyi Kalana. Tanımı: Önde ve arkada bağımsız süspansiyon sistemi, önde McPherson bağlantılar, helezon yaylar, gazlı amortisörler Rijit arka aks ve dört tekerlekteki bağımsız süspansiyon sistemiyle yol tutuş kabiliyeti de etkileyiciydi. Her teker bağımsız olarak çalışan suspansiyon sistemi uygulamaktayiz Bu araç Isuzu pazarda kullanılmak için özel bir araç.

Newer Post Older Post

    Share This

0 comments:

Post a Comment